Hírek

Birminghami fellépés

2017.07.14. 07:52, Davina

Két napja, július 12-én, szerdán Demi Birminghamben, azon belül pedig Alabamában lépett fel a 'Sorry Not Sorry' című számával. Készült egy tíz perces videó is, ezenkívül még nagyon jó minőségű képek. A galériában rengeteg kép megtalálható erről az eseményről is, jó nézelődést! :)

   

House Party

2017.07.13. 10:35, Davina

Demi és a Kiss 108’s tartottak egy házibulit Bostonban, július 11-én, este, ahol többek között énekeltek, volt egy Meet & Greet is, amikor Demi a rajongóival fotózkodott. Készült néhány videó is az este alatt, egyet csatolok nektek. :)

   

A képek pedig mind nagyon jó minőségűek, nézzétek meg őket az oldal galériájában! :)

   

Demi üzent a rajongóinak

2017.07.13. 10:02, Davina

Demi a Tidal honlapján közzétett egy személyes videót, amiben megköszöni az embereknek, a rajongóinak azt a sok támogatást és szeretetet, amit kap tőlük.

Break Room 86

2017.07.13. 07:59, Davina

Az előző bejegyzésben említettem nektek, hogy Demi rendezett egy magán partyt, a Break Room 86 nevű bárban, ezek a képek viszont akkor készültek, amikor megérkezett oda, július 10-én, este. Kiváló minőségű képeket tölöttem fel netkek az oldal galériájába.

   

Sorry Not Sorry Party

2017.07.13. 07:47, Davina

A továbbra is névtelen albumról megjelent a legújabb szám, ami a Sorry Not Sorry nevet viseli. A megjelenés miatt július 10-én, tegnapelőtt tartottak egy kis 'bulit' voltak meghívott vendégek és néhány szerencsés rajongó is, aki bejuthatott. Akik a rendezvényen ott voltak, ők hallhatták először a számot. Úgy gondoltam, hogy külön képeket nem hozok, itt van néhány videó, ami szerintem felér mindennel. :)

Demi Lovato - Sorry Not Sorry

2017.07.12. 10:59, Davina

Sorry Not Sorry

2017.07.11. 20:36, Davina

Demi frissítette az instagram profilját, egy fél perces kis részletet töltött fel a Sorry Not Sorry megjelenése miatt, ma, július 11-én. Ezek a képek onnan vannak lementve, bár nem a legjobb minőségűek.

   

Demi a rajongóival

2017.07.11. 19:30, Davina

Július 10-én, hétfőn, tegnap, miután Demi elhagyta az eseményt, találkozott Los Angelesben néhány szerencsés rajongóval, akikkel képeket készített. Összesen nyolc darab kép van fent az oldal galériájában.

   

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!