Életrajz

Demetria Devonne Lovato 1992. augusztus 20-án látta meg a napvilágot Albuquerque-ben, Új-Mexikóban Patrick Martin Lovato és Dianna De La Garza második gyermekeként. Demi édesapja mérnök és zenész volt, édesanyja pedig egykor táncos és countryénekesnő. Deminek két testvére van, egy idősebb, Dallas Lovato, aki édestestvére, 1988. február 4-én született, Dallasban és egy fiatalabb féltestvére, Madison De La Garza, aki 2001. december 28-án született, szintén Dallasban. Azonban 2012-ben derült ki, hogy Deminek van egy harmadik lány féltestvére, apai ágról, akit Ambernek hívnak, de nem tartják a kapcsolatot.

Miután Demi két éves lett, 1994 nyarán, szülei elváltak, így az édesapját nagyon ritkán látta, majd teljesen megszakadt a kapcsolat köztük. Végül pedig 2013 nyarán édesapját, Patrickot legyőzte a rák, meghalt, ami nem csak Demit, de az egész családot nagyon megrázta. Demi akkor egy twitter üzenetet is hagyott: "Nyugodj békében, apa, szeretlek.", valamint róla írta a 'For the Love of a Daughter' és a 'Father' című számot is.

Édesapja mexikói, de voltak portugál és zsidó felmenői is, míg édesanyja angol, ír és olasz rokonokkal büszkélkedhet. 2017 februárjában DNS tesztet csináltatott, amiből kiderült, hogy spanyol és amerikai gének mellett skandináv, ír, brit és afrikai vér is csörgedezik ereiben.

Demi Dallasban nevelkedett fel. Itt több tehetségkutatót is megnyert, így hamar kiderült, hogy rendkívül jó képességű. Tanulmányait a Grapevine-Colleyville Independent School District-ben kezdte, majd Cross Timbers Middle közéoiskolában tanult tovább, ahol három évig zenetagozatos osztályba járt. Ekkor kezdte el jobban foglalkoztatni a zene.

Akkoriban, mint most is, magas volt az iskolai zaklatások aránya. Demit nagyon sokan csúfolták, bántalmazták, így szülei kénytelenek voltak magántanulóként iskoláztatni őt. 2011-ben Ellen DeGeneres showjában azt is elárulta, hogy 8 éves kora óta küzd étkezési zavarokkal, ami többek között a bántalmazásokra vezethető vissza, mert többen kövérnek és csúnyának hívták. Ezek a bántalmazások miatt döntött úgy, hogy ő sokkal jobb ember lesz és segít a hasonló helyzetben lévő embereknek:

Demi a gyermekbántalmazás elleni szervezet, a PACER egyik szóvivője. Erről így nyilatkozott: "„Ez egy nagyon komoly ügy számomra, én is részese voltam, 12 éves koromban engem is bántottak, segíteni akarok más lányoknak, hogy bőrszínüket, méretüket, önmagukat és mindent maguk körül elfogadva magabiztosan jelenhessenek meg." Képviseli a Join the Surge Campaign!-t, DoSomething.Org-t és a Clean & Clear-t is.

2009-ben Demi elnyerte a 'The Honorary Ambassador of Education' (Tiszteletbeli nevelési nagykövet) díjat, csatlakozott a 'Disney’s Friends for Change' csapathoz is, hogy a környezettudatos viselkedést reklàmozhassa. Ennek a projektnek a tagja volt még Selena Gomez, Miley Cyrus és a Jonas Brothers. Közös daluk lett a 'Send It On', mely 2009-ben jelent meg jótékonykodási célokból. A dal a 20. helyen debütált a Billboard Hot 100 listán. Demi Joe Jonas társaságában készítette el a 'Make a Wave' című dalt, mely szintén jótékonykodási célokból került kiadásra. Támogatta a 'DonateMyDress.org', 'Kids Wish Network', 'Love Our Children USA', 'ST. Jude Children's Research Hospital', és 'City of Hope' jótékonykodási céljait is.

Demi létrehozta a 'Lovato Treatment Scholarship' ( Lovato kezelés ösztöndíj) programot, ahol a mentális problémákkal küzdő fiataloknak próbálnak segíteni, állva a kezelésük minden költségét, ami igencsak drága. 2015 március 18-án megrendezésre került a saját önálló jótékonysági estje, ahol minden rajongó 100$ értékben vehetett jegyet és a teljes bevétel a LTS alapítványhoz került. Az estén fellépett Christina Perri, Kelly Rowland és Joe Jonas volt a Dj. Az este folyamán még beszédet mondott a közönségnek az N'Sync egykori tagja, Lance Bass, de a helyszínen fejezte ki támogatását Becky G, Steve-O és Khloe Kardashian is. Természetesen a végére maradt az est fő szervezője, Demi, aki legérzelmesebb balladáival örvendeztette meg a jelenlévő rajongókat. Egy valaki azonban hiányzott mellőle, legalábbis Lovato sokáig ezt hitte.

"A szívem szakad meg, hogy nem lehet itt velem ma este" - felelte Perez Hilton egyik elterelő kérdésére, azonban a mondatot már nem sikerült befejeznie, ugyanis a közönség sikításban tört ki, miután megpillantották a háta mögött Wilmer Valderrámát egy tortával a kezében. A szépséges énekesnő teljesen ledöbbent, hiszen eredetileg úgy tudta, hogy egykori kedvese nem tud jelen lenni, mert Kanadában kellett tartózkodnia filmjének forgatása miatt.

"Nemrég landolt a Torontóból érkező gépem és annyi minden kavarog a fejemben" - kezdte mondandóját Valderrama. Régóta nem volt hozzá hasonló példakép. Hosszú ideje nem láthattunk olyasvalakit, akinek megvan a bátorsága ahhoz, hogy az legyen, aki lenni akar. Ha bármit is tanultatok a ma estéből, akkor az legyen az, hogy a mai naptól kezdve az élet jobb lesz. Isten áldjon benneteket, srácok" - majd arra buzdította a közönséget, hogy énekeljék el neki a Boldog Születésnapot című nótát, józanságának hároméves évfordulója alkalmából.

A könnytől csillogó szemű Demin eluralkodtak az érzelmek és zavarában semmit sem tudott mondani, ezért inkább elhagyta a színpadot, majd nem sokkal később természetesen visszatért hozzájuk.

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!