//demilovato.gportal.hu/

Munkálatok

Tell Me You Love Me Tour

Demi legújabb turnéja a Tell Me You Love Me Tour, mely 2018 február 26-tól november 27-ig tart Dj Khaled társaságában. A turné nem csak amerikai, hanem európai dátumokat is tartalmaz.

 

Fabletics

A Fabletics ruházati cég 2017-ben kezdte az együttműködést Demivel, miután felkérték, hogy segítsen nekik az üzlet fellendítésében. Limitált kiadású sportuhákat terveztek együtt, amit Demi büszkén visel.

 

Tell Me You Love Me

A Tell Me You Love Me Demi legújabb, szám szerint ötödik stúdió albuma, mely 2017-ben jelent meg. A Sorry Not Sorry címet viselő kislemez az egyik legnépszerűbb dal az albumon.

 

JBL Audio

A JBL Audio egy műszaki cég, akik leginkább telefon tartozékokat gyártanak, mint a fülhallgató vagy a hordozgató bluetooth-os kis hangfal. Demi ezeknek a tervezésében és remlámozásában segít.

 

 
Chatdoboz

 
Partnerek

 

 
Információk

» Szerkesztő: Kriszti
» Kategória: Sztárok, bulvár
» Téma: Demi Lovato
» Elérhetőség: @gmail
» Nyitás/Újranyitás: 2017. november 14.
» Tárhely: gportal.husosugary.org
» Köszönet: Katie

Figyelem!
Az oldal nem áll kapcsolatban Demivel, sem hozzátartozóival. A demilovato.gp egy magyar rajongói honlap, melynek célja, hogy a látogatók első kézből értesüljenek a vele történt eseményekről. Az itt lévő összes szöveg saját gyűjtés vagy fordítása, tartalmuk másolása tilos!
 

Életrajz

Demetria Devonne Lovato 1992. augusztus 20-án látta meg a napvilágot Albuquerque-ben, Új-Mexikóban Patrick Martin Lovato és Dianna De La Garza második gyermekeként. Demi édesapja mérnök és zenész volt, édesanyja pedig egykor táncos és countryénekesnő. Deminek két testvére van, egy idősebb, Dallas Lovato, aki édestestvére, 1988. február 4-én született, Dallasban és egy fiatalabb féltestvére, Madison De La Garza, aki 2001. december 28-án született, szintén Dallasban. Azonban 2012-ben derült ki, hogy Deminek van egy harmadik lány féltestvére, apai ágról, akit Ambernek hívnak, de nem tartják a kapcsolatot.

Miután Demi két éves lett, 1994 nyarán, szülei elváltak, így az édesapját nagyon ritkán látta, majd teljesen megszakadt a kapcsolat köztük. Végül pedig 2013 nyarán édesapját, Patrickot legyőzte a rák, meghalt, ami nem csak Demit, de az egész családot nagyon megrázta. Demi akkor egy twitter üzenetet is hagyott: "Nyugodj békében, apa, szeretlek.", valamint róla írta a 'For the Love of a Daughter' és a 'Father' című számot is.

Édesapja mexikói, de voltak portugál és zsidó felmenői is, míg édesanyja angol, ír és olasz rokonokkal büszkélkedhet. 2017 februárjában DNS tesztet csináltatott, amiből kiderült, hogy spanyol és amerikai gének mellett skandináv, ír, brit és afrikai vér is csörgedezik ereiben.

Demi Dallasban nevelkedett fel. Itt több tehetségkutatót is megnyert, így hamar kiderült, hogy rendkívül jó képességű. Tanulmányait a Grapevine-Colleyville Independent School District-ben kezdte, majd Cross Timbers Middle közéoiskolában tanult tovább, ahol három évig zenetagozatos osztályba járt. Ekkor kezdte el jobban foglalkoztatni a zene.

Akkoriban, mint most is, magas volt az iskolai zaklatások aránya. Demit nagyon sokan csúfolták, bántalmazták, így szülei kénytelenek voltak magántanulóként iskoláztatni őt. 2011-ben Ellen DeGeneres showjában azt is elárulta, hogy 8 éves kora óta küzd étkezési zavarokkal, ami többek között a bántalmazásokra vezethető vissza, mert többen kövérnek és csúnyának hívták. Ezek a bántalmazások miatt döntött úgy, hogy ő sokkal jobb ember lesz és segít a hasonló helyzetben lévő embereknek:

Demi a gyermekbántalmazás elleni szervezet, a PACER egyik szóvivője. Erről így nyilatkozott: "„Ez egy nagyon komoly ügy számomra, én is részese voltam, 12 éves koromban engem is bántottak, segíteni akarok más lányoknak, hogy bőrszínüket, méretüket, önmagukat és mindent maguk körül elfogadva magabiztosan jelenhessenek meg." Képviseli a Join the Surge Campaign!-t, DoSomething.Org-t és a Clean & Clear-t is.

2009-ben Demi elnyerte a 'The Honorary Ambassador of Education' (Tiszteletbeli nevelési nagykövet) díjat, csatlakozott a 'Disney’s Friends for Change' csapathoz is, hogy a környezettudatos viselkedést reklàmozhassa. Ennek a projektnek a tagja volt még Selena Gomez, Miley Cyrus és a Jonas Brothers. Közös daluk lett a 'Send It On', mely 2009-ben jelent meg jótékonykodási célokból. A dal a 20. helyen debütált a Billboard Hot 100 listán. Demi Joe Jonas társaságában készítette el a 'Make a Wave' című dalt, mely szintén jótékonykodási célokból került kiadásra. Támogatta a 'DonateMyDress.org', 'Kids Wish Network', 'Love Our Children USA', 'ST. Jude Children's Research Hospital', és 'City of Hope' jótékonykodási céljait is.

Demi létrehozta a 'Lovato Treatment Scholarship' ( Lovato kezelés ösztöndíj) programot, ahol a mentális problémákkal küzdő fiataloknak próbálnak segíteni, állva a kezelésük minden költségét, ami igencsak drága. 2015 március 18-án megrendezésre került a saját önálló jótékonysági estje, ahol minden rajongó 100$ értékben vehetett jegyet és a teljes bevétel a LTS alapítványhoz került. Az estén fellépett Christina Perri, Kelly Rowland és Joe Jonas volt a Dj. Az este folyamán még beszédet mondott a közönségnek az N'Sync egykori tagja, Lance Bass, de a helyszínen fejezte ki támogatását Becky G, Steve-O és Khloe Kardashian is. Természetesen a végére maradt az est fő szervezője, Demi, aki legérzelmesebb balladáival örvendeztette meg a jelenlévő rajongókat. Egy valaki azonban hiányzott mellőle, legalábbis Lovato sokáig ezt hitte.

"A szívem szakad meg, hogy nem lehet itt velem ma este" - felelte Perez Hilton egyik elterelő kérdésére, azonban a mondatot már nem sikerült befejeznie, ugyanis a közönség sikításban tört ki, miután megpillantották a háta mögött Wilmer Valderrámát egy tortával a kezében. A szépséges énekesnő teljesen ledöbbent, hiszen eredetileg úgy tudta, hogy egykori kedvese nem tud jelen lenni, mert Kanadában kellett tartózkodnia filmjének forgatása miatt.

"Nemrég landolt a Torontóból érkező gépem és annyi minden kavarog a fejemben" - kezdte mondandóját Valderrama. Régóta nem volt hozzá hasonló példakép. Hosszú ideje nem láthattunk olyasvalakit, akinek megvan a bátorsága ahhoz, hogy az legyen, aki lenni akar. Ha bármit is tanultatok a ma estéből, akkor az legyen az, hogy a mai naptól kezdve az élet jobb lesz. Isten áldjon benneteket, srácok" - majd arra buzdította a közönséget, hogy énekeljék el neki a Boldog Születésnapot című nótát, józanságának hároméves évfordulója alkalmából.

A könnytől csillogó szemű Demin eluralkodtak az érzelmek és zavarában semmit sem tudott mondani, ezért inkább elhagyta a színpadot, majd nem sokkal később természetesen visszatért hozzájuk.

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG